UTSTÄLLNINGAR 2023


I årets konstrunda har vi 69 medlemmar och 17 inbjudna gäster att besöka. Jag har skaffat mig en större ateljé som ligger ett stenkast bort från den tidigare så ni hittar mig fortfarande mitt i Mariedamm. Jag har bjudit in 2 gäster: Riely Töörn och Magnus Wreeby. Vill ni se vad vi gör så finns många fina bilder på instagram:

Mer info om konstrundan och medlemmar http://www.nvbof.se

———————————–

UTSTÄLLNINGAR 2022

———————————————–

Välkomna till min ateljé i Mariedamm. Under april månad kan man köpa lotter av alla utställare eller via nvbof´s hemsida https://www.nvbof.se/sv/konstlotteriet

—————————————-

Välkomna att besöka mig och alla andra knallar på lerbäcksmarken den 2 juli 2022 http://www.lerbacksmarken.se/

————————————-

Konst i kvarteretär tillfällen där vi samarbetar kring öppettider i ateljéer och vernissage i konsthallen i Askersund. Jag har öppet i min ateljé 5, 19, 26 juli 2022. Välkomna till Mariedamm!
Under V28 har jag stängt i min ateljé och istället är ni välkomna på vernissage i Konsthallen i hamnen i Askersund den 12 juli. Jag ställer ut tillsammans med Inger Melin. Vår utställning Original i variation har öppet hela veckan. 12 – 17 juli 2022

———————

——————–

Kom och njut av blommor och konst. Den 27-28 juli 2022 är jag inbjuden gäst hos Rönne trädgård. Under de här två dagarna kan man besöka flera unika utflyktsmål utmed Närkesbersvägen som bland annat erbjuder lokalproducerade matvaror, skinnprodukter, konst, hantverk, loppis mm. Följ länkar för mer info.

——————–